Judit – ahogy édesanyja, Edit asszony kiválóan megfogalmazta – fordított sorrendben végezte el a dolgait. Hisz már diplomával a zsebében ment „vissza” a szakácsiskolába, a jónak és biztosnak tűnő munkahelyet dobta el az álmaiért. A sztori tulajdonképpen egy provance-i levendulamezőn indult, hogy aztán New Yorkon, egy budapesti gyöngyszem saját, francia éttermen, majd spanyol éveken keresztül végül is minden út visszavezessen Bándra.
Hogy lesz egy közgazdász-marketingesből ételblogger, szakács, cukrász, fotós és vendégház-tulajdonos? Miért pont a nagymama receptjeihez tért vissza? Miről szól az Emlékek Íze? Többek között erről beszélgettünk a veszprémi Neubauer Judittal, aki valószínűleg már örökre bándi marad.
Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…
A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…
Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…
Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…
Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…
Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…